Iedere ochtend is het een strijd met uw wimperkrultang en mascara om uw wimpers zo lang en zo vol mogelijk te krijgen. Daar is nu een oplossing voor: wimperextensions!
Bij Maison Lashes zetten we op professionele wijze wimperextensions. Het ziet er heel natuurlijk en mooi uit. En zeg nou zelf, iedereen wil toch mooie volle en lange wimpers?

Uw eigen wimpers hebben een groeicyclus en vernieuwen zich ongeveer één keer in de twee maanden. Een wimperextension blijft dus één tot drie maanden zitten. Afhankelijk van iemands persoonlijke haargroeicyclus kan dit enkele weken variëren. Bijvoorbeeld als u op vakantie gaat, een trouwerij of een ander belangrijk feest hebt. We bevestigen de wimperextensions met een speciale lijm zonder formaldehyde. Deze lijm zie en voel je niet zitten en is absoluut niet schadelijk voor je eigen wimpers. De wimpers zijn verkrijgbaar in diverse lengtes, diktes en krul. Voorafgaand aan je eerste behandeling krijg je van ons een uitgebreid advies en kiezen we samen de wimperextensions die het beste bij jouw wensen aansluiten.

De behandeling is volledig pijnloos en beschadigt de natuurlijke wimpers niet.

Wimperextensions

MAAK EEN AFSPRAAK

meer informatie over