Tanden bleken is inmiddels een begrip in Nederland. 100% veilig tanden bleken zonder peroxide. De Beauty Kiosk biedt een veilige, complete behandeling aan tegen een tarief waar u van gaat glimlachen. Er wordt gewerkt volgens de nieuwe wet- en regelgeving (per 1 november 2012). Het tanden bleken zonder peroxide geeft goede resultaten en is absoluut veilig voor uw tanden. Het bleken van de tanden gebeurt met een peroxidevrije gel en een  led-licht. Door deze techniek wordt het tandglazuur niet aangetast en komt de originele kleur van de tand weer terug.

Heeft u last van gevoelige tanden of geïrriteerd tandvlees? Maakt u zich geen zorgen! Omdat er gebruik gemaakt wordt van gel zonder peroxide wordt het tandvlees niet aangetast. De tandgel bestaat voornamelijk uit natrium bicarbonaat. Dit bestanddeel zorgt ervoor dat u geen last krijgt van gevoelige tanden na het tanden bleken.
Natrium bicarbonaat helpt tandplak verminderen of zelfs verdwijnen. Tandplak veroorzaakt namelijk tandverkleuringen. Door gebruik van natrium bicarbonaat blijven uw tanden dus langer wit.

Een behandeling duurt slechts 30 minuten  en is niet schadelijk voor het gebit. De behandeling is volledig pijnloos en u kunt na 3 uur van de behandeling weer eten en drinken (het advies is alleen om de eerste twaalf uur
na de behandeling geen koffie, rode wijn en andere kleurhoudende voedingsmiddelen te nuttigen).

 

Tandenbleken

MAAK EEN AFSPRAAK

meer informatie over